Clubkleding en materiaal

De clubkleding is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Voor junioren stellen wij kleding beschikbaar in bruikleen, zodat zij comfortabel kunnen sporten. Senioren kunnen bij ons terecht voor hun eigen clubkleding. Op deze pagina vind je alle informatie over de regeling rondom kleding, verdeeld per leeftijdgroep.

Jeugdkleding

Om de schaatssport zo laagdrempelig mogelijk te maken, stelt Schaats & Inline Lansingerland een uniek pakket jeugdschaats-, inline- en fietskleding in bruikleen ter beschikking aan de jeugdleden (pupillen, junioren en neo-senioren). Met dank aan Restaurant Meerenbos en Paul & Paul voor de winterkleding en Seaco, Remco cycle service en Plus Koelhuis voor de zomerkleding. Clubkleding wordt verplicht gedragen tijdens wedstrijden en trainingen zoals afgesproken in het kledingcontract (zie kledingreglement). Voor jeugd is er daarom een beperkt koopassortiment.

De kleding bestaat uit een schaatsjack en schaatsbroek en een wedstrijdpak (als je wedstrijden gaat schaatsen). Voor het inlinen is dit een inline shirt en jack voor de pupillen en een wedstrijdpak en een jack voor junioren en neosenioren. Daarbij is er voor fietsende jeugdkleden een jack en shirt beschikbaar. De fietsbroek is in verband met hygiëne voor eigen aanschaf. Hiervoor wordt een bruikleenovereenkomst opgesteld. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient de kleding direct te worden ingeleverd.

Kleding senioren en masters

De senioren en masters kunnen hun clubkleding zelf aanschaffen via de webshop van Lorini Sports – Huisjes Sportswear BV. Dit kan minimaal 2 keer per jaar voor het begin van het zomer en winterseizoen. De webshop is speciaal ingericht voor onze leden. De bestelde kleding wordt geproduceerd nadat de webshop sluit. Het voordeel is dat er maatwerk mogelijk is, maar het nadeel is dat er wat tijd zit tussen het bestellen en leveren van de kleding, omdat er geen voorraad aanwezig is.

Via de webshop is er een ruime keuze aan schaats-, inline- en wielerkleding, inclusief wedstrijdkleding. Denk hierbij aan schaatssalopets en schaatsjacks, maar ook inlinekleding en fietskleding zoals shirts (basic en premium), broeken, jacks, trainings- en wedstrijdpakken zijn verkrijgbaar.

Voor het bestellen van kleding gebruik je deze link: https://teamwear.lorini-sports.com

Voor je eerste bestelling maak je een account aan met de registratiecode: SQ43LRD87

Helm

Om de veiligheid te waarborgen, heeft Schaats- & Inline Langsingerland besloten om het dragen van schaatshelmen verplicht te stellen tijdens trainingen en wedstrijden voor pupillen en junioren C1. Deze vereiste is ook opgenomen in het kledingreglement van de club. Voor jeugdleden (pupillen en junioren tot en met C1) is het noodzakelijk om een goedgekeurde schaats(club)helm aan te schaffen.

Schaatsen in bruikleen

Schaatsen worden ook aan nieuwe jeugdleden verstrekt op basis van bruikleen. Het bestuur is hier toe overgegaan om de schaatssport voor de jeugd nog toegankelijker te maken als eerste sport of naast een andere sport. Wij werken hiervoor samen met “Dave van Dam Sport” uit Haastrecht. Kinderen van 6 jaar t/m 12 jaar komen in aanmerking gedurende de eerste jaar van het lidmaatschap.

Onze leverancier van schaatsen “Dave van Dam Sport” uit Haastrecht heeft ook een aantrekkelijke verhuurmogelijkheid voor onze leden incl. pupillen en junioren.

Voor vragen neem contact op met de ledenadministratie.

Hoodies, vesten en shirts

Clubhoodies en vesten met logo kun je bestellen in kinder- en volwassen maten in de kleur zwart. Op de hoodies en vesten kan (tegen kleine meerprijs) op de rug jouw naam gedrukt worden. De truien en hoodies zijn binnen ca. 2 weken na bestellen leverbaar.

De Dryfit shirts zijn leverbaar in alle maten in de kleur zwart met clublogo. Ook hier kan je naam op gedrukt worden.

Let op: deze kleding is bedoeld voor buiten de clubactiviteiten om. Tijdens traininen en wedstrijden draag je de sponsorkleding

Voor meer informatie of het bestellen kun je mailen naar Silvia

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken