Contributie en tarieven

Contributie

Het verenigingsjaar loopt van 1 mei t/m 30 april. Het lidmaatschap kost op dit moment (seizoen 2024/2025) € 93,72 Hiervoor ben je lid van de vereniging en kun je meedoen met (bijna) alle verenigingsactiviteiten. Ben je nieuw lid, dan betaal je eenmalig € 10,- inschrijfkosten.

Om te kunnen schaatsen (langebaan) op De Uithof en/of de Silverdome (shorttrack) heb je een “baanpas” nodig. Deze pas geeft toegang tot het ijs op het door jou gekozen trainingsuur. De kosten van een baanpas. Al vanaf €100,- per seizoen kun je één keer per week trainen.

Voor wedstrijdrijden (langebaan, marathon en shorttrack) heb je een licentie nodig bij de KNSB. Deze vraag je zelf aan via de website van de KNSB. Daarbij vink je bij het aanvragen van je baanpas de “vastrechtkosten” aan. Dit vastrecht is vanaf € 40,-.

Eventuele vragen over tarieven kun je sturen naar de penningmeester.

De bedragen voor contributie en baanpassen worden geïncasseerd via een doorlopende automatische incasso. Dit geldt ook voor overige activiteiten waarvoor je je aanmeldt en een bijdrage is verschuldigd.
Bij wijziging van je IBAN-nummer vragen wij je dit direct door te geven aan de penningmeester.

 

De gemeente Lansingerland is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds is er voor inwoners met weinig geld of geldzorgen. Het fonds betaalt het lesgeld of de contributie van de vereniging. Zo krijgt iedereen de kans om lid te worden van een sport- of cultuurclub. Zie hiervoor jeugdsportfonds en volwassenensportfonds.

Wintertrainingen

Van oktober t/m maart kun je deelnemen aan de schaatstrainingen op De Uithof in Den Haag en shorttrack trainingen op de Silverdome in Zoetermeer. Tijdens wedstrijden kun je je vorderingen meten.

Voor deze activiteiten is het nodig om je apart aan te melden via een inschrijfformulier, dat je in de maand augustus via een clubmail ontvangt. Indien je deze informatie niet hebt ontvangen, kun je een mail sturen naar de ledenadministratie.

Zomertrainingen

Van april t/m september kun je deelnemen aan de inlinetrainingen op maandagavond op Sportpark Noordrand. Hier ligt een inlinepiste en een fietsparcours waarop we inline-skaten. Sportpark Noordrand is een samenwerking tussen Schaats & Inline Lansingerland, Schaatsvereniging Rotterdam & RWC Ahoy. Zie ook de website van de Inlinepiste.

Naast trainingen is het mogelijk om deel te nemen aan inlinewedstrijden en competities. Klik hier voor meer informatie over de inline-activiteiten.

Ook kun je deelnemen aan de fietstrainingen op dinsdagavond, donderdagavond en zondagmorgen. Op woensdagavond kun je meedoen met coördinatie- en conditietrainingen.

 

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Geen trainingen op 26 augustus – inline baan dicht

LET OP! Op 26 augustus is de inline baan dicht

Wij willen graag onze sponsoren bedanken