Uitslagen

Uitslagen

Hieronder vindt je de uitslagen van leden van Schaats & Inline Lansingerland bij wedstrijden in verschillende disiplines

Felice Koutstaal wint toernooi in Gent.

In Gent werd voor de 42e keer het Easter Tournament Golden Sun Award gehouden.

3 leden van de Schaats&Inline Lansingerland namen hieraan deel.

Fabienne van der Veldt, Felice en Moreno Koutstaal.

Alle 3 hebben uitstekende gepresteerd in hun leeftijd categorie 11 en12 jarigen.

Fabienne (12) werd op de 777m 5e zo ook op de 500m in een veld van 22 . Hierdoor plaatste zij zich in de superfinale een race over 1000m,  in een veld van 6 eindigde zij op de 5e plaats. 

Felice en Moreno reden hun series bij de 11jarigen tegen 28 deelnemers uit België, Duitsland en Nederland een 222m en een 333 m, de 10 best geklasseerde reden in de superfinale een 500m. Felice schaatste in alle series de kwart, halve en finales naar een 1e plaats.  In de superfinale A moest zij de eerste plaats overlaten aan een jongen. Moreno werd in zijn serie 333m 5e en 2e op de 222m, hij plaatste zich met deze resultaten in de B finale en  won deze finale.

Aangezien het in shorttrack gaat om punten te winnen in races, werd Felice Koutstaal tot winnaar van het Toernooi junioren E uitgeroepen met de meeste punten.

Een mooie afsluiting van een lang seizoen.

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken