Coordinatietraining

SummerKids

In de zomerperiode (mei t/m september) organiseren we coördinatietrainingen speciaal voor onze pupillen; Summerkids! Hierbij beoefenen we verschillende sporten waardoor we stiekem heel hard trainen voor het schaatsen en skeeleren. We trainen daarmee om fit te blijven en een goede basis te leggen voor het schaatsen en skeeleren. We streven ernaar met twee groepen te werken, zodat het leuk is voor zowel de jonge als de oudere pupillen (tot ong. 12 jaar*). Trek tijdens dit uur je sportschoenen en makkelijke sportkleren aan en doe gezellig mee!

*Twijfel je bij welke groep je op woensdag (Summerkids of JuniorSkills) kan komen trainen, vraag het aan een van de trainers van het Summerkids Team. Zij helpen je met het maken van de juiste keuze.

 

Trainers: Geurt, Rutger, Annemaj en Lieke

Heb je vragen, mail naar de trainers

JuniorSkills en MasterSkills

Wil je jezelf blijven verbeteren of ben je op zoek naar aanvullende training ter ondersteuning van je wekelijkse trainingsuurtje? Dan is Skills Training wat voor jou!

De trainingen zijn gericht op één ding: jou helpen in het bereiken van jouw eigen doelen en je makkelijker laten schaatsen en skeeleren door extra aandacht voor techniek, kracht en flexibiliteit.

Iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau! Afhankelijk van de leeftijden zijn er JuniorSkills en MasterSkills. Maar vaak trainen deze groepen ook samen waarbij we veel met en van elkaar leren.

Na een korte warming-up komen verschillende oefeningen aan bod die elk een eigen doel hebben, zoals het versterken van de spiergroepen voor het schaatsen. Maar de andere spiergroepen vergeten we natuurlijk ook niet.

De trainingen vinden buiten plaats en zijn geschikt voor schaatsers van elk niveau; de oefeningen stemmen we op persoonlijk niveau af.

Sterker worden in een fijne en gezellige groep, gericht op blessurepreventie en (schaats)fit worden. Ook al bestaande blessures hoeven geen beperking te vormen! Is dit wat voor je of wil je sfeer komen proeven? Je mag altijd een keer mee trainen. Van harte welkom!

Zomertraining

Heb je vragen of wil je meer weten? Mail naar Annemaj via 
droogtraining@schaatseninlinelansingerland.nl

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Geen trainingen op 26 augustus – inline baan dicht

LET OP! Op 26 augustus is de inline baan dicht

Wij willen graag onze sponsoren bedanken