Langebaan

Trainingen

Wil jij leren schaatsen, je schaatstechniek verbeteren en trainen in groepsverband? Dan zijn de schaatstrainingen van Schaats & Inline Lansingerland op De Uithof in Den Haag iets voor jou! Of je nu beginner bent of een ervaren schaatser, onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus en leeftijdscategorieën. Voor informatie over de trainingsuren kun je contact opnemen met ledenadministratie@schaatseninlinelansingerland.nl

Wedstrijd rijden

Wedstrijden schaatsen is een leuke manier om je vooruitgang te meten. Vanuit de vereniging zijn er wedstrijdrijders op alle niveaus en voor alle leeftijden. Het rijden van wedstrijden is gezellig en doe je bijna altijd met clubgenoten. De wedstrijden worden georganiseerd op zaterdag en zondag.

Clubrecords en ranglijsten

Op het ijs hebben een aantal talentvolle leden van Schaats- en Inline Lansingerland al vele mooie prestaties neergezet. Deze records worden bijgehouden voor verschillende afstanden en leeftijdscategorieën, waardoor er voor elke schaatser een specifiek record te behalen valt.

Talenten

Schaats & Inline Lansingerland heeft in het verleden enkele topschaatsers voortgebracht, waaronder Henry Kraaijenbos, Leontine van Meggelen en Diane Valkenburg. Maar ook op dit moment zijn er binnen de vereniging getalenteerde schaatsers te vinden. Enkele van deze talenten zijn Sanneke, Liesbeth, Claudia, Emma, Michiel en Heleen. Met hun passie voor schaatsen en hun harde werk zorgen zij ervoor dat de naam van Schaats & Inline Lansingerland hoog gehouden wordt in de schaatswereld.

Lees meer over onze talentvolle rijders

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken