Proeflessen

Wil je leren schaatsen of inline-skaten?

Kom dan naar Schaats & Inline Lansingerland!

Gediplomeerde enthousiaste trainers leren jou met sport en spel (nog) beter schaatsen en inlinen. Wil je mee op schaats- en inlinekamp, meedoen met diploma- of wedstrijdschaatsen en onze zomeractiviteiten …………. Dat kan allemaal! De benodigde schaats- of inlinekleding krijg je van de vereniging in bruikleen!

Onze proeflessen zijn gericht op kinderen t/m 12 jaar. Ben je ouder dan 12? Geen probleem! Ook voor jou hebben we verschillende mogelijkheden om mee te doen. Stuur een mailtje naar de ledenadministratie en we geven je meer informatie over de mogelijkheden.

Waar en wanneer

In de winterperiode, van oktober tot maart, vinden de proeflessen schaatsen plaats op zaterdagmiddag van 17:15 tot 18:15 uur bij De Uithof in Den Haag. Om ervoor te zorgen dat je goed van start kan gaan, verzamelen we om 16:45 uur voor de warming-up.

In de zomer kun je van april tot september deelnemen aan de proeflessen inlineskaten. Dit is op maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur op Sportpark Noordrand te Rotterdam, naast Rotterdam The Hague Airport.

Proeflessen op het ijs geven we op ‘noren’ (schaatsen om snel op te gaan) en op het wielerparcours rijden we op inline-skates. Na aanmelding kun je 4x gratis deelnemen. Dit is in een aaneengesloten periode; we starten meestal aan het begin van de maand.

De eerste 20 deelnemers krijgen bij deelname schaatsen, een clubjasje en helm in bruikleen. Daarna zal er €20,- in rekening worden gebracht.

Voor het inline-skaten zijn skates en beschermingsmiddelen aanwezig.

 Heb jij er ook al zin in? Meld je dan snel aan

 Wil je lid worden ga naar het Inschrijfformulier.

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Geen trainingen op 26 augustus – inline baan dicht

LET OP! Op 26 augustus is de inline baan dicht

Wij willen graag onze sponsoren bedanken