Eerste officiële wedstrijdstart van Silvia en Wijnand

Afgelopen zondag ochtend was het dan zover, Silvia en Wijnand startten hun eerste officiële wedstrijd. Sinds het begin van het seizoen volgen ze beide via de KNSB een opleidingstraject om starter te worden. Een mooie aanvulling op het huidige juryteam.

Afgelopen zondag ochtend was het dan zover, Silvia en Wijnand startte hun eerste officiële wedstrijd. Sinds begin zit seizoen volgen ze beide via de KNSB een opleidingstraject om starter te worden. Schaats en Inline Lansingerland heeft een goed team aan vrijwilligers staan die er jaarlijks weer voor zorgen dat er een mooi wedstrijdprogramma kan worden georganiseerd. Mede door deze starters in spe kan de vereniging zelfstandig wedstrijden blijven organiseren.

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken