Inschrijving clubkampioenschappen & Brunch geopend

Zondagochtend 17 maart zijn de clubkampioenschappen van schaatsseizoen ‘23-‘24. Een evenement om naar uit te kijken en een mooie kans om wedstrijdervaring op te doen. Zorg dus dat je erbij bent!

Traditiegetrouw houden we aansluitend aan de clubkampioenschappen de prijsuitreiking.  Deze keer doen we dat anders. We vragen alle aanwezigen, publiek en rijders, na de clubkampioenschappen naar restaurant Meerenbos te komen. Daar willen we op feestelijke wijze het schaatsseizoen afsluiten en de prijzen, van zowel de clubkampioenschappen als het seizoen, uitreiken.  Alle leden en hun partners zijn welkom. 

Informatie in inschrijven clubkampioenschappen (wedstrijd vanaf 7.00 uur)
Pupillen C tot en met F:                            100 en 300 meter
Pupillen A en B:                                         100 en 500 meter
Junioren/neo/senioren/masters:          500 en 1000 meter
 
De inschrijving sluit dinsdag 12 maart om 20.00 uur. Weet je niet precies in welke categorie je nu zit, check dan de website van KNSB
 
Hoe inschrijven?
Inschrijven kan na inloggen op de website, onder actueel => agenda => 17 maart, clubkampioenschappen . Via de nieuwe website kom je dan in het “oude” inschrijfsysteem (schrik dus niet, dat klopt!). De loginnaam is het e-mailadres dat in gebruik is bij de vereniging. Het wachtwoord kun je opvragen via het systeem.
 
Bij meerdere aanmeldingen binnen één gezin met een gelijk e-mailadres moet je het relatienummer gebruiken als loginnaam. Voor navraag relatienummer kun je een mail sturen naar arjan@vijverberg.eu (beheer).
 
Voor vragen over de wedstrijd zelf mailen kan je mailen naar: wedstrijdcommissie@schaatseninlinelansingerland.nl

Inschrijven voor de brunch bij Meerenbos

Let op! Wijziging ten opzichte van eerder verstuurde mail: in de mail en op de site hebben we gecommuniceerd dat de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen van zowel pupillen als junioren/senioren/masters in Meerenbos zou plaatsvinden. Dat bleek voor veel pupillen (en hun
ouders) niet handig. We hebben daarom de volgende wijziging doorgevoerd:

de prijsuitreiking clubkampioenschappen voor pupillen vindt plaats op 6 april tijdens de seizoensafsluiting pupillen en dus niet aansluitend aan de clubkampioenschappen in Meerenbos. Pupillen en hun ouders kunnen wel inschrijven voor de brunch in Meerenbos en zijn natuurlijk van harte welkom. De prijsuitreiking clubkampioenschappen voor junioren, senioren en masters vindt plaats zoals eerder
gecommuniceerd tijdens de lunch.

Inschrijven voor het ontbijtbuffet doe je op dezelfde manier als inschrijven voor de clubkampioenschappen, via de agenda op de site Brunch en prijsuitreiking Meerenbos. De kosten voor het ontbijtbuffet voor leden t/m 11 jaar zijn €10 euro en voor leden vanaf 12 jaar €18.  Het maximaal aantal beschikbare plaatsen is 120. Bij een deelname vanaf 80 personen zal het een besloten bijeenkomst zijn en is Meerenbos niet (meer) geopend voor andere gasten. Bij een deelname onder de 80 personen is Meerenbos wel geopend voor andere gasten.

Het is helaas niet mogelijk om alleen te komen om een prijs op te halen of alleen koffie te drinken. Dus alleen als je bent ingeschreven, heb je toegang tot Meerenbos. Je kunt wél inschrijven voor de brunch als je niet meedoet aan de clubkampioenschappen (en andersom), het zijn 2 losse onderdelen.

Wil je iemand inschrijven die geen lid is van de vereniging. Zorg dan dat je niet bent ingelogd in op oude website (log uit bovenin rechts) en klik hier. Klik recht in het scherm op de inschrijfknop en dan krijg je een inschrijfformulier waar je alle persoonlijke gegevens kunt invoeren.

Afsluitingsdag Pupillen
De pupillen zijn van harte welkom bij het ontbijtbuffet / de brunch. Ze houden ook hun eigen seizoensafsluiting, deze vindt plaats op 6 april a.s. Klik hier voor meer informatie.

De sluitingsdatum voor de inschrijvingen van zowel de clubkampioenschappen als de brunch bij
Meerenbos is 12 maart 2024.

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Wij willen graag onze sponsoren bedanken