Pilot: Winter inlinetraining voor senioren en masters

Hou jij van uitdaging en wil jij je skeeler skills tijdens het winterseizoen blijven bijspijkeren?

Ja! Het is zover! De winter skeeler training gaat van start op maandag 6 november. Ben jij ook benieuwd naar onze prachtige Vesmaco toplaag en wil jij zelf ervaring opdoen met onze gave piste op het sportpark Noordrand Rotterdam? Kom dan meetrainen en je skeeler vaardigheden verder ontwikkelen.

De trainingen vinden plaats op elke maandag van 19:00 tot 20:30 uur. Deze pilot wordt gegeven voor alle masters en senioren van SIL en SVR. Bij regen gaat de training niet door, dus zorg ervoor dat je op de hoogte blijft via onze aankomende WhatsApp groep.

Geef je snel op en wees erbij!

Aanmelden kan via inlinecommissiesil@gmail.com

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken