Talenten Langebaan

Michiel de Groot

Michiel is van jongs af aan een liefhebber van kou en schaatsen. Hij leerde schaatsen in Bleiswijk, o.a. op de Rotte. Later werd hij lid van onze schaatsvereniging. In het seizoen 2021/2022 was Michiel Nederlands Kampioen junioren B en sindsdien heeft Michiel zich steady in de top van alle klassementen gevestigd. Michiel schaatst bij team Frysk. Hij was in het seizoen 2023/2024 2e in het algemeen klassement van het NK Langebaan heren junioren A. Meer over Michiel: Michiel de Groot | Team FRYSK

Emma Noz

Emma werd lid bij onze vereniging om te leren inlinen. In de winter kwam daar het schaatsen bij. Jarenlang werden inline, shorttrack en langebaan gecombineerd maar uiteindelijk viel de keuze op schaatsen op de langebaan. Emma woont in Delft, ze studeert daar LST aan de TU en schaatst dit seizoen bij het KTT Zuid-West. In het seizoen 2023/2024 werd ze 8e in het algemeen klassement van het NK Langebaan dames junioren A. 
Vanaf het seizoen 2024 / 2025 schaatst Emma naast langebaanwedstrijden (ook) marathons bij de beloften ploeg Leontienhuis.

Heleen Docter

Heleen is begonnen met schaatsen op 7-jarige leeftijd bij onze schaatsvereniging. Na heel wat langebaan wedstrijden heeft ze de overstap gemaakt naar het marathon schaatsen. Sinds het seizoen 2022 / 2023 is ze onderdeel van het marathon team Fortune Coffee in de beloften divisie. Ze is een groot fan van wedstrijden op natuurijs! In het seizoen 2023/2024 was ze 22e tijdens de alternatieve Elfstendentocht op de Weissensee. 

Pauline Tas

Pauline Tas is begonnen met schaatsen net voor haar 7e verjaardag op de Silverdome in Zoetermeer. Als gauw kwam naast schaatsen ook het inlinen erbij. Beide sporten combineert zij door in de zomer te inlinen en in de winter te schaatsen. Waarbij de sprint afstanden op dit moment haar voorkeur hebben. 
Seizoen 2024/2025 zal Pauline voor het eerst rijden met de opleidingsploeg langebaan van Zuid- Holland. Dat jaar is zij 1e jaars junioren B.
 
In Seizoen 22-23 heeft zij deelgenomen aan het Nk sprint en Nk Allround en in seizoen 23-24 aan het Nk sprint.

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Geen trainingen op 26 augustus – inline baan dicht

LET OP! Op 26 augustus is de inline baan dicht

Wij willen graag onze sponsoren bedanken