Talenten

Michiel de Groot

Michiel is van jongs af aan een liefhebber van kou en schaatsen. Hij leerde schaatsen in Bleiswijk, o.a. op de Rotte. Later werd hij lid van onze schaatsvereniging. In het seizoen 2021/2022 was Michiel Nederlands Kampioen junioren B en sindsdien heeft Michiel zich steady in de top van alle klassementen gevestigd. Michiel schaatst voor Talentned en woont en traint dit seizoen in Enschede. Hij was in het seizoen 2023/2024 2e in het algemeen klassement van het NK Langebaan heren junioren A. Meer over Michiel: Michiel de Groot | TalentNED

Emma Noz

Emma werd lid bij onze vereniging om te leren inlinen. In de winter kwam daar het schaatsen bij. Jarenlang werden inline, shorttrack en langebaan gcombineerd maar uiteindelijk viel de keuze op schaatsen op de langebaan. Emma woont in Delft, ze studeert daar LST aan de TU en schaatst dit seizoen bij het KTT Zuid-West. In het seizoen 2023/2024 werd ze 8e in het algemeen klassement van het NK Langebaan dames junioren A. 

Heleen Docter

Heleen is begonnen met schaatsen op 7-jarige leeftijd bij onze schaatsvereniging. Na heel wat langebaan wedstrijden heeft ze de overstap gemaakt naar het marathon schaatsen. Sinds het seizoen 2022 / 2023 is ze onderdeel van het marathon team Fortune Coffee in de beloften divisie. Ze is een groot fan van wedstrijden op natuurijs! In het seizoen 2023/2024 was ze 22e tijdens de alternatieve Elfstendentocht op de Weissensee. 

Claudia Oranje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sanneke de Neeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Liesbeth Milatz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken