Inrijden en veiligheid bij wedstrijden

Tijdens wedstrijden kan het soms flink druk zijn op de inrijbaan, zeker wanneer er korte afstanden op het programma staan. Dat gaat vaak goed maar het is soms ook lastig, iedereen is in concentratie bezig met z’n eigen wedstrijd. Dat het daarbij ook fout kan gaan hebben we helaas eerder dit seizoen weer eens meegemaakt, daarom even extra aandacht voor de regels tijden het inrijden

Tijdens wedstrijden kan het soms flink druk zijn op de inrijbaan, zeker wanneer er korte afstanden op het programma staan. Dat gaat vaak goed maar het is soms ook lastig, iedereen is in concentratie bezig met z’n eigen wedstrijd. Dat het daarbij ook fout kan gaan hebben we helaas eerder dit seizoen weer eens meegemaakt, daarom even extra aandacht voor de regels tijden het inrijden.

Zie de website van het Gewest Zuid Holland voor meer informatie

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken