Talenten Marathon

Heleen Docter

Heleen is begonnen met schaatsen op 7-jarige leeftijd bij onze schaatsvereniging. Na heel wat langebaan wedstrijden heeft ze de overstap gemaakt naar het marathon schaatsen. Sinds het seizoen 2022 / 2023 is ze onderdeel van het marathon team Fortune Coffee in de beloften divisie. Ze is een groot fan van wedstrijden op natuurijs! In het seizoen 2023/2024 was ze 22e tijdens de alternatieve Elfstendentocht op de Weissensee. 

Claudia Oranje

Wist je dat Claudia gek is op bananenpannenkoeken en chocola en dat je haar altijd moet laten slapen tenzij het om de echt Elfstedentocht of een reisje naar de sneeuw gaat? Claudia rijdt komend seizoen bij team Leontienhuis. Aankomend jaar wil ze graag een bijdrage leveren aan de  verdere professionalisering  van het team en zichzelf verder ontwikkelen als marathonschaatsster. Naast de trainingsuren die ze met veel plezier maakt op de fiets en de schaats is Claudia werkzaam als projectbeheerser bij een gemeente. 

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Vakantierooster inline trainingen SVR

Vakantierooster SVR Bij SIL gaan de trainingen in de zomervakantie

Wij willen graag onze sponsoren bedanken