2e instap wedstrijd in het water gevallen

Vol goede moed stonden er 36 Enthousiaste deelnemers van de clubs SIL, SVR en DKIJV  aan de start op sportpark de noordrand. De wedstrijdcommissie van de skeelerpiste Rotterdam had die ochtend meerdere keren de weer app geraadpleegd en hoopte dat de buien zouden vallen na de wedstrijd

Maar helaas, de eerste spetters vielen aan het eind van de zondag training van SVR. Hierdoor zou de piste te glad worden om te betreden, dus werd er besloten een weg wedstrijd te houden. De start/ finish lijnen werden getekend op de weg. De vrijwilligers die kwamen helpen kregen hun instructies en het programma werd aangepast.

Maar het weer was ons niet gezind en kwam plots met bakken uit de hemel. Waardoor we genoodzaakt waren alles af te blazen.

In alle 4 de jaren dat wij deze wedstrijden organiseren hadden we nog nooit regen gehad. Eens moest de eerste keer zijn.

Deze tweede wedstrijd wordt ingehaald op 14 juni van 18-20u op de skeelerpiste te Rotterdam. De laatste wedstrijd is tijdens het kamp weekend van 6 op 7 juli. Dit kamp is ook toegankelijk voor alle deelnemers van SIL, SVR en DKIJV. Waar we op 6 juli de wedstrijd organiseren en een klassement opmaken van de gereden wedstrijden.

Voor de duidelijkheid:

Dit klassement is dit jaar in jaar categorieën.

2018-2015 groep 3

2014-2012 groep 2

2011-2008 groep 1


Meer informatie over het kamp volgt nog van de kampcommissie van SIL en SVR

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Instapwedstrijd 14 juni (inhaalwedstrijd!) 18-20u op skeelerpiste

Op vrijdag 14 juni is de tweede instapwedstrijd van 18:00-20:00 uur op de skeelerpiste te Rotterdam. Dit is de inhaal wedstrijd van zondag 26 mei.

De rijders rijden verschillende afstanden gereden. Wij kunnen hier indien nodig ook vanaf wijken. Wij doen de eerste 2 afstanden en bij tijd over doen we de 3e afstand of iets alternatiefs.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken