Moreno en Felice nemen deel aan NPT

Op 25 mei namen Moreno en Felice deel aan het NPT inline in Oldebroek. De wedstrijd werd gereden op de piste van Oldebroek over 100m, 500m (series) en een puntenkoers.

Op 25 mei namen Moreno en Felice deel aan het NPT inline in Oldebroek. Na een flinke rit in de auto zaten de weergoden mee en begon de zon te schijnen toen de wedstrijd begon. De wedstrijd werd gereden op de piste van Oldebroek over 100m, 500m (series) en een puntenkoers. Bij de meisjes (omdat de groep groot was) werd er voor de laatste afstand een kwalificatie gereden waarbij de beste 20 door gingen naar de 3km. De jongens reden allemaal een 3km puntenkoers. Moreno werd 11e in het klassement, Felice 12e.

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Instapwedstrijd 14 juni (inhaalwedstrijd!) 18-20u op skeelerpiste

Op vrijdag 14 juni is de tweede instapwedstrijd van 18:00-20:00 uur op de skeelerpiste te Rotterdam. Dit is de inhaal wedstrijd van zondag 26 mei.

De rijders rijden verschillende afstanden gereden. Wij kunnen hier indien nodig ook vanaf wijken. Wij doen de eerste 2 afstanden en bij tijd over doen we de 3e afstand of iets alternatiefs.

Lees verder »

2e instap wedstrijd in het water gevallen

Vol goede moed stonden er 36 Enthousiaste deelnemers van de clubs SIL, SVR en DKIJV  aan de start op sportpark de noordrand. De wedstrijdcommissie van de skeelerpiste Rotterdam had die ochtend meerdere keren de weer app geraadpleegd en hoopte dat de buien zouden vallen na de wedstrijd

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken