Fietsprogramma 2024

Het fietsseizoen is weer van start, schrijf je in!

Verplichte aanmelding: via website 

Leden dienen zich via de site aan te melden met vermelding van de dag(en) van deelname. Indien een lid zijn loginnaam niet meer weet kan hij/zij dit opvragen bij Arjan Vijverberg: arjan.vijverberg@schaatseninlinelansingerland.nl

Senioren en Masters

Dinsdagavond training

Op dinsdagavond wordt er onder begeleiding van trainers gefietst. Dit gebeurt in principe in vier of vijf groepen. Je kunt de groep kiezen die het beste bij je niveau past. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen en staan o.l.v. vaste voorrijders/begeleiders.

Er wordt verzameld bij clubhuis “de Sneeuwbal” in Bleiswijk. De eerste avond is op 2 april. In april en september is de aanvangstijd 18.30 uur. In de tussenliggende maanden wordt er vertrokken om 19.00 uur.

Zondagmorgen training

Op zondagmorgen wordt er in groepsverband een toertocht gereden. Er wordt gefietst met twee groepen, elk op een ander niveau. De groepen verzamelen bij clubhuis “de Sneeuwbal” en staan o.l.v. Kees de Jong / Henk van Vliet. 

De eerste zondag is 7 april. Er wordt gefietst van 8.30 uur tot circa 12.30 uur. 

Jaarlijkse klimtocht snelle groep

De inmiddels traditionele jaarlijkse toertocht voor de klimmers van de snelle groep is gepland op zaterdag 31 augustus. Dit jaar willen wij een tocht van circa 110 km uit te zetten in Zuid Limburg. Gezien de zwaarte van deze tocht dien je over een goede (klim)conditie te beschikken. We vertrekken gezamenlijk (om 6.15 uur) vanaf “de Sneeuwbal”. Maximaal aantal deelnemers 20. Deelname in volgorde van aanmelding. Schriftelijke aanmelding is daarom verplicht bij Henk van Vliet, uitsluitend per email: henk.w.van.vliet@gmail.com

Junioren

Op donderdagavond is er fietstraining voor junioren vanaf junior c. De aanvang is 19.00 uur, verzamelen bij clubhuis “de Sneeuwbal”. 

De groep staat o.l.v. Harry Roetman. De exacte startdatum volgt later

Aanmelden via de website, voor vragen over training voor junioren kun je mailen naar  technischecommissie@schaatseninlinelansingerland.nl

Namens de fietscommissie 

Henk van Vliet

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Feest bij Remco’s Cycle Service in Zoetermeer

Op zaterdag 20 april 2024 van 08.30 tot 17.00 uur viert Remco’s Cycle Service zijn 20-jarige bestaan
als speciaalzaak voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Er zijn diverse winacties met mooie
producten, workshops fietsonderhoud en een fiets-wasstraat.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken