SIL in de prijzen bij finale Ooms marathoncup

Schaatsen& Inline Lansingerland nam in deze competitie over 4 wedstrijden deel met 3 pupillen Na de finale wedstrijd waren alle 3 in de prijzen gevallen binnen hun categorie (lft) Felice Koutstaal won bij de meisjes 11 jr de 1 e prijs door alle 4 de marathons te winnen. Moreno (11jr) werd 3 e en Tom Plag werd 3 e bij de jongens 12 jr. Een prachtig resultaat voor de vereniging en zij namen een mooie beker mee naar huis.

Schaatsen& Inline Lansingerland nam in deze competitie over 4 wedstrijden deel met 3 pupillen
Na de finale wedstrijd waren alle 3 in de prijzen gevallen binnen hun categorie (lft)
Felice Koutstaal won bij de meisjes 11 jr de 1 e prijs door alle 4 de marathons te winnen.
Moreno (11jr) werd 3 e en Tom Plag werd 3 e bij de jongens 12 jr.
Een prachtig resultaat voor de vereniging en zij namen een mooie beker mee naar huis.