SIL in de prijzen bij finale Ooms marathoncup

Schaatsen& Inline Lansingerland nam in deze competitie over 4 wedstrijden deel met 3 pupillen Na de finale wedstrijd waren alle 3 in de prijzen gevallen binnen hun categorie (lft) Felice Koutstaal won bij de meisjes 11 jr de 1 e prijs door alle 4 de marathons te winnen. Moreno (11jr) werd 3 e en Tom Plag werd 3 e bij de jongens 12 jr. Een prachtig resultaat voor de vereniging en zij namen een mooie beker mee naar huis.

Schaatsen& Inline Lansingerland nam in deze competitie over 4 wedstrijden deel met 3 pupillen
Na de finale wedstrijd waren alle 3 in de prijzen gevallen binnen hun categorie (lft)
Felice Koutstaal won bij de meisjes 11 jr de 1 e prijs door alle 4 de marathons te winnen.
Moreno (11jr) werd 3 e en Tom Plag werd 3 e bij de jongens 12 jr.
Een prachtig resultaat voor de vereniging en zij namen een mooie beker mee naar huis.

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken