De Leidse Wintertriatlon

De inschrijvingen voor de wintertriatlon zijn heel hard gegaan. Zowel de midden- als de lange afstand zitten inmiddels helemaal vol! Voor de jeugd hebben we nog genoeg plaats, dus zij kunnen zich nog wel aanmelden.

De inschrijvingen voor de wintertriatlon zijn heel hard gegaan. Zowel de midden- als de lange afstand zitten inmiddels helemaal vol! Voor de jeugd hebben we nog genoeg plaats, dus zij kunnen zich nog wel aanmelden.

Het heeft elf jaar geduurd, maar met de komst van de nieuwe Schaatshal De Vliet krijgt Leiden ook weer een heuse wintertriatlon. Aan het eind van de winter, op de eerste zondagochtend van maart (4 maart 2024)

De enige WITRI van Zuid- en West-Nederland is terug!

De wintertriatlon is een sportief hoogtepunt voor alle duursporters die het lef hebben om zich op glad ijs te wagen – en voor schaatsers die aardig kunnen hardlopen en fietsen. De afgelopen jaren konden liefhebbers voor deze sportieve uitdaging alleen terecht in het noorden (Leeuwarden, Groningen) en in het oosten (Enschede) van het land, maar vanaf dit seizoen is de Leidse wintertriatlon terug op de kalender. Een Wintertriatlon met verschillende afstanden zodat alle leeftijden aan hun trekken kunnen komen!

De opening van de gloednieuwe Schaatshal De Vliet aan de oostkant van Leiden was de logische aanleiding voor de terugkeer van dit sportfeest met een rijke historie. Vanaf onze locatie aan De Vliet starten we met een rustig loopparcours en een verrassend fietsrondje langs de weilanden, plassen en bossen van het Groene Hart. De organisatie is in handen van ZVL-1886 en IJVL.

Wil je meedoen? Leuk! Schrijf dan nu snel in.

Vind je het leuk om te helpen als vrijwilliger? Vul dan het contactformulier in. Wij garanderen je een leuke ochtend!

Wil je meer informatie, klik dan op onderstaande buttons of vul het contactformulier in.

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken