Sinterklaas op de Uithof

Op zaterdag 25 november was het weer zover, de Sinterklaasviering op de Uithof.

Terwijl de kinderen hun kunsten vertoonden op het gladde ijs, kwam Sinterklaas met zijn pieten aan op de ijsbaan. Tijdens de Sintviering worden er vooral spelletjes gespeeld. Zo was er een estafette waarbij de kinderen de cadeautjes zo snel mogelijk naar de schoorsteen moesten gooien en weer retour.

Na afloop van de spelletjes kregen alle kinderen een klein presentje van de Sint en zijn pieten. Wil je de foto’s zien? Kijk dan op de Flickr

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Lees verder »

Inschrijvingen Oomssport Jeugdskeelercup geopend

Vind je het leuk om mee te doen aan inlinewedstrijden? Het programma van de Oomssport Jeugdskeelercup is bekend. Op 4 mei zal de competitie plaatsvinden op onze eigen thuisbaan, Sportpark Noordrand. Het zou leuk zijn om daar met een grote groep SIL’ers onze vereniging te vertegenwoordigen.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken