Sponsoren en Vrienden van SIL

Zonder sponsoren kan de vereniging niet bestaan! Schaats & Inline Lansingerland wordt al vele jaren gesteund door talrijke sponsoren, die ervoor zorgen dat de leden tegen betaalbare tarieven (en zelfs gratis voor de jeugd) in verenigingskleding kan rijden. Dankzij onze sponsoren kunnen we tevens twee keer per jaar een seizoenswissel organiseren en onze doelen uit het beleidsplan verwezenlijken. Maar ook de Vrienden van SIL zijn ondertussen een onmisbare steun aan de vereniging.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de vereniging te sponseren/of om Vriend van SIL te worden, neem dan contact op met de penningmeester.

Vrienden van SIL

De vrienden van SIL zijn ondernemers of particulieren die jaarlijks een bijdrage leveren aan het voorbestaan van de vereniging. Om een zo’n groot mogelijke doelgroep te kunnen bereiken houden wij de contributie voor de jeugd zo laag mogelijk.

Wil je ook Vriend van SIL worden?

Koek en Zopie

Het Koek & Zopie fonds is nog uit de tijd van de barre tochten op natuurijs op de Rotte. Als K&Z sponsor kon je bij onze stand langs komen voor erwtensoep en een sterk verhaal. Helaas zijn deze tochten alleen nog te vinden in de geschiedenis. Enige jaren geleden is besloten deze bijdrage aan te wenden “voor de jeugd” in een zo breed mogelijke besteding. De opbrengsten (€ 7,50 per jaar) komen dan ook volledig ter besteding aan de jeugdcommissie.

Menu

Word jij lid van onze club?

Geniet van schaatsen op natuurijs en op onze nieuwe inlinebaan. Doe mee aan jeugd- en volwassenlessen, wedstrijden en zomerse activiteiten zoals fietsen en droogtraining.

Laatste nieuws

Verslag inline kamp

Skeelerkamp Eenmaal aangekomen op skeelerkamp mocht je de tent opzetten

Wij willen graag onze sponsoren bedanken