Train de trainer (inline)

Het skeelerseizoen is begonnen! Maar niet zonder een goede voorbereiding! Eerder berichtte we al dat de trainingen anders gaan inrichten om de inline sport met de juiste technieken aan te leren en is daarvoor een trainingsprogramma opgesteld. Om hiervoor de juiste instructies te geven, heeft de technische commissie inline afgelopen zaterdag een train de trainer bijeenkomst georganiseerd voor onze SIL trainers. Hier kwamen vooral de jeugdtrainers op af.

Met veel interesse en plezier hebben de jeugdtrainers nieuwe trainingsoefeningen en spelvormen geoefend op onze mooie baan. Hierin hebben Peter en Veronica de jeugdtrainers vooral geleerd hoe je deelelementen stap voor stap kan oefenen om de totale beweging tot een inline beweging te krijgen.

Na afloop was het duidelijk dat het naar meer smaakte. De train de trainer is dan ook geen eenmalige actie. Met de groei en ontwikkeling die we als vereniging in de inline  sport aan het maken zijn, zijn nieuwe trainers altijd welkom. Mocht je  interesse hebben om te willen gaan trainen of wil je meer weten over de ontwikkelingen binnen onze trainingsaanpak? Neem dan contact op met onze TC-Inline, Peter, Veronica, Marloes

Dit nieuws delen:

Ander nieuws

2e instap wedstrijd in het water gevallen

Vol goede moed stonden er 36 Enthousiaste deelnemers van de clubs SIL, SVR en DKIJV  aan de start op sportpark de noordrand. De wedstrijdcommissie van de skeelerpiste Rotterdam had die ochtend meerdere keren de weer app geraadpleegd en hoopte dat de buien zouden vallen na de wedstrijd

Lees verder »

Daikin NK Inline 9-11 mei

Op  Hemelvaartsdag 2024 was het zover. Weken lang waren vele vrijwilligers van Schaats&Inline Lansingerland (SIL) -samen met vrijwilligers van SVR en DKIJV- al bezig met de voorbereidingen. De baan was gereinigd, de belijning geplakt, de tijdmeting stond klaar: vanaf donderdag 9 mei viel alles op zijn plek.

Lees verder »

Wij willen graag onze sponsoren bedanken